Doorgaan naar inhoud

Retouren of ruilen

Retour- en ruilbeleid

------

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ascoli.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Download het herroepings-formulier en email het ingevuld naar info@ascoli.nl

Ruilen

Ruilen kan tot dertig dagen na aankoop. Indien u dertig dagen na de aankoop het product wilt retourneren, kan het product niet meer geruild worden en kunnen wij helaas helaas geen terugbetaling bieden.

Om een aankoop te kunnen ruilen, moet het object ongebruikt, in dezelfde staat verkeren en moet de originele verpakking intact zijn.

Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van het herroepingsrecht. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten of tijdschriften kunnen niet geretourneerd worden. Hieronder verstaan wij ook intieme of sanitaire producten, gevaarlijke stoffen of brandbare vloeistoffen of gassen.

Aanvullende niet-herbruikbare artikelen:

Cadeaubonnen
Downloadbare softwareproducten
Sommige gezondheidsproducten en producten voor persoonlijke verzorging.

Bij het voltooien van de retourprocedure, vragen wij een bon of aankoopbewijs.

Gelieve niet uw aankoop terug naar de fabrikant te sturen.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke restitutie kan worden toegekend (indien van toepassing).

Producten met duidelijke tekenen van gebruik, CD, DVD, VHS-tape, software, videogames, cassettes of vinyl records dat uit de originele verpakking is gehaald.

Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat verkeerd, is beschadigd of waarbij onderdelen ontbreken, waarbij de fout niet aan ons is te wijten.

Producten die dertig dagen na levering worden teruggestuurd.

 

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw rendement is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u een e-mail sturen om u te melden dat wij uw retourzending hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw retourzending wordt goedgekeurd, dan zal uw terugbetaling binnen een aantal dagen worden verwerkt en zal u uw terugbetaling ontvangen op uw creditcard of oorspronkelijke methode van betaling.

 

Laat of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u na een aantal dagen nog geen betaling hebt ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening voor dat u contact opneemt.

Wanneer u nog geen geld hebt ontvangen neemt u dan contact op met uw creditcardmaatschappij of bank, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt verwerkt.

Als u dit allemaal hebt gedaan en u toch nog niet uw terugbetaling hebt ontvangen, neem dan contact met ons op info@ascoli.nl.

 

Ruilen (indien van toepassing)

Wij vervangen alleen items wanneer ze defect of beschadigd zijn. Als u uw aankoop voor hetzelfde product wilt ruilen, stuur ons dan een e-mail naar info@ascoli.nl en stuur uw aankoop naar: Folkingestraat 5, 9711JS, Groningen.

 

Geschenken

Als het item als een geschenk is verpakt toen het is gekocht en direct is verzonden naar u, dan heeft u recht op een tegoedbon voor de waarde van uw rendement. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, zal een cadeaubon naar u worden gemaild.

Wanneer het item niet als een geschenk werd gekenmerkt toen het is gekocht, of de cadeaugever heeft de aankoop aan zichzelf verzonden om het u later te geven, zullen we het retourproduct terugbetalen aan de gever en zal hij te weten komen over uw reournatie.

 

Verzending

Om uw product te retourneren, dient u het product te verzenden naar: Folkingestraat 5, 9711JS Groningen NL

U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het terugsturen van het product. De verzendkosten worden niet terugbetaald. 

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost om het product te retourneren of te ruilen variëren.

Als u een product van meer dan €50,- wilt retourneren, moet u overwegen om het pakket aangetekend te verzenden anders kunnen wij niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel(en) ontvangen.

 

--------------------------------------

Bijgewerkt op 10-02-2015